Cum lucrați cu noi

Q?

Cine e responsabil pentru reciclarea ferestrelor vechi / demontate?

A.

De obicei ne facem un plan impreuna si mentionam in contract ceea ce am hotarat. In mod normal reciclarea ferestrelor vechi cade in sarcina antreprenorului care se ocupa de renovare, care de asemenea are obligatia de a asigura debarasarea resturilor de pe santier dupa finalizarea reparatiilor.

Q?

Cum ne gasiti?

A.

Avand in vedere ca suntem ermanent in miscare, munca noastra nu e de birou, va rugam sa ne contactati inainte pentru a putea stabili o intalnire.
Datele de contact sunt disponibile in sectiunea CONTACT

Q?

Imi pot instala singur ferestrele?

A.

Pentru a pastra si pune in valoare calitatile ferestrelor, acestea trebuiesc montate de profesionisti.
Montajul este partea cea mai importanta dupa un proces performant de productie. Functionarea corespunzatoare a ferestrelor e asigurata doar in urma unui montaj corect.
Garantia e foarte importanta. Beneficiati de garantie doar dupa ce ferestrele/usile achizitionate sunt montate de personal avizat.

Q?

Cat dureaza montajul ferestrelor?

A.

In functie de situatia de la fata locului putem estima o durata a montajului. Acesta poate dura mai mult daca se inlocuiesc ferestre vechi care trebuiesc scoase sau mai putin daca montajul se face la o constructive noua.
Durata montajului este direct influentata de tipul de fereastra comandata si de accesoriile comandate.

Q?

Cat costa instalarea ferestrelor/usilor?

A.

Ferestrele comandate la noi au cost de montaj 0.00. Pot exista tarifuri suplimentare in functie de costurile legate de deplasare, demontarea dificila a ferestrelor vechi sau alte situatii punctuale.

Q?

Ar trebui sa fiu acolo atunci cand se monteaza ferestrele?

A.

Da, ar trebui sa fie cineva care poate sa raspunda intrebarilor echipei de montaj, sau sa ia decizii in functie de situatiile de la fata locului.
Echipa de montaj trebuie sa ajunga la ferestre atat din interior cat si din exterior.

Q?

Cum afecteaza montajul ferestrelor / usilor zidurile – perimetrul ferestrei / usii?

A.

In cazul constructiilor noi nu trebuie sa ne facem griji. Ferestrele se monteaza fara a afecta zidaria.
In cazul renovarilor ce presupun demontarea ferestrelor vechi zidaria, inevitabil, va avea nevoie de reparatii. Reparatii mai mari sau mai mici in functie de rezistenta, sanatatea zidariei / tencuielilor vechi.

Q?

Ar trebui sa pregatesc in vreun fel locuinta pentru voi?

A.

Nu neaparat dar ar fi de preferat sa nu avem draperii sau mobilier care sa incomodeze in zona ferestrelor / usilor.
Pentru a usura munca de curatenie ulterioara ar fi indicate montarea/aplicarea unor folii de protective atat pe pardoseala cat si pe mobilierul din zona / camera respective.